Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
cześć,
czy ktoś na tym forum jest KJV only albo BG only ? zna takie kanały jak husky 384xp (KJVM Brayan Delinger ) , Dawid W Daniels Vlog na youtube? Proszę o odpowiedź?
cześć,
czy ktoś na tym forum jest KJV only albo BG only ? zna takie kanały jak husky 384xp (KJVM Brayan Delinger ) , Dawid W Daniels Vlog na youtube? Proszę o odpowiedź?
A z czym to się je? Bo ja ze wsi jestem i nie wiem o co biega?
Ale mogę się żony sąsiada zapytać.
Proszę mnie biednego prostaczka oświecić. Dobrze? Będę wdzięczny i zobowiązany.
Z wyrazami szacunku.
Juzek
Ostatnio edytowany przez bladadupa (2019-05-22 02:01:36)
cześć,
KJV i BG to skróty od przekładu Biblii, a nie od kogoś..Kanałów nie znam.
tak to skróty przekładów KJV King James Version BG Biblia Gdańska . Tak w skrócie to są dwa nurty skąd pochodzi biblia 1 nurt to manuskrypty z Antioch gdzie nauczali Apostołowie a 2 nurt pochodzi z Aleksandrii gdzie była apostazja .KJV only ( Z POLSKIEGO TYLKO) jest ruchem chrześcijan gdzie odrzuca się inne tłumaczenia.
tak to skróty przekładów KJV King James Version BG Biblia Gdańska . Tak w skrócie to są dwa nurty skąd pochodzi biblia 1 nurt to manuskrypty z Antioch gdzie nauczali Apostołowie a 2 nurt pochodzi z Aleksandrii gdzie była apostazja .KJV only ( Z POLSKIEGO TYLKO) jest ruchem chrześcijan gdzie odrzuca się inne tłumaczenia.
Dziękuję za wyjaśnienie
Należysz do tego ruchu? Macie jakieś wyznanie wiary?
nie ma chyba w Polsce takiego ruchy ale szukam kogoś kto czuje podobnie mogę ci przesłać na maila prezentaję o co mi chodzi
nie ma chyba w Polsce takiego ruchy ale szukam kogoś kto czuje podobnie mogę ci przesłać na maila prezentaję o co mi chodzi
Możesz mi napisać na PW albo w tym wątku.
Nie wiem jak tu wkleić załącznik
Trzeba by go chyba przerobić na inny program.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 840.64 kB (Maksimum: 985.35 kB) ]